Urbana Flaška – Formalno Siva 500ml

  • 19.90€
  • Razpoložljivost:Na zalogi
  • Šifra: 1
Količina:

Urbana Flaška (Urban Bottle) podjetja 24bottles je unikaten primer združitve novega in starega. Njena oblika, ki izvira iz samega začetka (kolesarske) čutare in nadomestitev običajnega aluminija z vsestransko uporabnim nerjavečim jeklom jo naredita prijazno očem in okolju.

Mnogokrat videna klasična podoba je bila deležna elegantnega preoblikovanja. Širši ustnik omogoča dodajanje ledenih kock, njegov zaobljen rob pa lažje uživanje napitka. Uporaba materiala kot je nerjaveče jeklo kaže prednosti v svoji trpežnosti, ki v kombinaciji z izjemno lahkotnostjo (sama flaška tehta samo 100g) flaško naredi primerno za redno uporabo in lažje prenašanje. V njej se lahko hrani kakršnakoli pijača, ki bo zaradi zaščite nerjavečega jekla ostala kakovostno nespremenjena.

Odlična kot vsakodnevni sopotnik in kolesarski dodatek, želi Urbana Flaška s pitjem več vode in zmanjšanjem onesnaževanja uvesti okolju prijaznejše navade.

Vsakič, ko napolniš tvojo Urbano Flaško propomoreš k zmanjševanju CO2 v okolju. Proizvodnja ene  pol litrske plastenke namreč odda v ozračje 0,08 Kg CO2.

 

VZDRŽEVANJE;

Urbano Flaško sicer lahko perete v pomivalnem stroju, vendar če želite podaljšati njeno življensko dobo, predvsem obstojnost grafike

oziroma barve, vam priporočamo uporabo ročnega pranja z milnico.

 

PODROBNOSTI;

18/8 nerjavno jeklo za prehrambeno industrijo

Primerna za hladne in tople napitke ( z neoprensko zaščito)

100%  BREZ vsebnosti bisfenola A (BPA) in ostalih strupenih materialov

Ohranja okuse in gazirane pijače

Grlo je dovolj široko za kocke ledu ali koščke sadja

Enostavno odpiranje – eden in pol zasuka

Črno silikonsko tesnilo na pokrovu zagotavlja popolno tesnenje

 

MERE:

Volumen :500 ml

Višina : 21 cm

Širina (spodaj) : 6,5 cm

Teža: 100g

Nerjavno jeklo
Flaške iz nerjavnega jekla so odlična alternativa plastiki. Nerjavno jeklo ob dolgotrajnejšem stiku z vodo ne porjavi, niti ni bojazni za migracijo nevarnih snovi v tekočino. Napišite mnenje

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro