Urbana Flaška CLIMA - MARBLE BLACK 500ml

  • 34.90€
  • Razpoložljivost:Na zalogi
  • Šifra: clima
Quantity

Urbana flaška - Clima je nova, revolucionarno izolirana flaška za vodo iz nerjavečega jekla, ki ohranja vaše pijače vroče 12 ur in hladne 24 ur!

 

Urbana Flaška (Urban Bottle) je unikaten primer združitve novega in starega. Njena oblika, ki izvira iz samega začetka (kolesarske) čutare, in nadomestitev običajnega aluminija z vsestransko uporabnim nerjavečim jeklom jo naredita prijazno očem in okolju.

Mnogokrat videna klasična podoba je bila deležna elegantnega preoblikovanja. Širši ustnik omogoča dodajanje ledenih kock, njegov zaobljen rob pa lažje uživanje napitka. Uporaba materiala, kot je nerjaveče jeklo, kaže prednosti v svoji trpežnosti, ki v kombinaciji z izjemno lahkotnostjo (flaška tehta samo 100 gramov) flaško naredi primerno za redno uporabo in lažje prenašanje. V njej lahko hranimo kakršnokoli pijačo, ki bo zaradi zaščite nerjavečega jekla ostala nespremenjena.

Odlična kot vsakodnevni sopotnik in kolesarski dodatek želi Urbana Flaška s pitjem več vode in z zmanjšanjem onesnaževanja uvesti okolju prijaznejše navade.

Vsakič, ko napolniš tvojo Urbano Flaško, pripomoreš k zmanjševanju CO2 v okolju. Proizvodnja ene pollitrske plastenke namreč odda v ozračje 0,08 kg CO2.

 

VZDRŽEVANJE;

Urbano Flaško lahko perete v pomivalnem stroju, a če želite podaljšati njeno življenjsko dobo, predvsem obstojnost grafike oziroma barve, vam priporočamo uporabo ročnega pranja z milnico.

 

PODROBNOSTI;

18/8 nerjaveče jeklo za prehrambno industrijo

Primerna za hladne in tople napitke (z neoprensko zaščito)

100 %  BREZ vsebnosti bisfenola A (BPA)

Ohranja okuse in gazirane pijače

Grlo je dovolj široko za kocke ledu ali koščke sadja

Enostavno odpiranje – en zasuk zamaška in pol

Črno silikonsko tesnilo na pokrovu zagotavlja popolno tesnjenje

 

MERE:

Volumen: 500 ml

Višina: 21 cm

Širina (spodaj): 7,3 cm

Teža: 254g

 

Nerjaveče jeklo
Flaške iz nerjavečega jekla so odlična alternativa plastiki. Nerjaveče jeklo ob dolgotrajnejšem stiku z vodo ne porjavi, niti ni bojazni za migracijo nevarnih snovi v tekočino. 


Napišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje

Oznake: Urbana Flaška CLIMA - MARBLE BLACK