Praskalni zemljevid (Scratch map) Luckies Adventure

  • 30.00€
  • Razpoložljivost:Na zalogi
  • Šifra: 15
Quantity

Praskalni zemljevid Luckies Adventure

Adventure Map je zemljevid sveta v obliki plakata z več kot 280 pustolovskimi izkušnjami.

Predstavljajte si, da se potapljate v kletki z morskimi psi, dovolj strašljivo? Predstavljajte si to s krokodili.

To je samo ena od 280 izjemnih izkušenj iz seznama želja vsakega poptnika, ki jih lahko odkrijete na Adventure Map ™, najtežja odločitev bo kam najprej!

Vsaka izkušnja je označena s simbolom in številko na foliji, ki jo je mogoče odstraniti.


Upoštevajte, da folija označuje vsako izkušnjo iz seznama žlice in da ta zemljevid nima prekrivne folije čez cel zemljevid.


Kako se izogniti razočaranju: 

Ne kupujte kopije, rekreacije ali lažne različice izdelka Luckies Scratch Map. Luckies je leta 2009 izumil Scratch Map® koncept in jih od takrat proizvajajo na severu Anglije. 


3 razlogi za nakup "resnične ponudbe" iz Luckies:


- Izumili smo koncept, tako da boste dobili originalno in najboljše - Scratch Map karte v svoji najčistejši obliki, oblikovani tako, da izgledajo čudovito in imajo visoko kakovostno folijo, ki jo je mogoče enostavno odstraniti po vsakem potovanju.


- Uporabljamo najboljše proizvajalce in procese na zemlji, da izdelamo naše Scratchove zemljevide, tako da ste lahko prepričani, da kupujete najboljše izdelke z največjo celovitostjo.


- Naša nagrajena oblikovalska ekipa daje več ljubezni in strasti v vsakem modelu Scratch Map®, kot bi jih lahko imitatorji imeli v življenju - izogibajte se lažnim imitatorjem, podpirajo pristno ustvarjalnost in izviren dizajn!


Lastnosti

Material: Mat laminatni papir (250 gsm), barvna folija

Dimenzije

82,5 x 59,4 x 0,2 cmNapišite mnenje

Prosimo prijavite se ali registrirajte za mnenje